Slijpservice

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij onze diensten uitgebreid door samen te werken met de HOLLANDSE SLIJPSERVICE.

Wij accepteren bijna ALLES wat geslepen moet worden! Van tafelmes tot tuingereedschap! Voor bedrijven en particulieren.

Messen- en scharenslijperij de Hollandse SlijpService heeft sinds 1795, generatie op generatie, de slijptechniek verfijnd. Zo is door de tijd heen een slijptechniek ontwikkeld die door geen ander wordt toegepast. Alle te slijpen gereedschappen worden op vaste slijpmachines geslepen en geconditioneerd om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.Bij de door de Hollandse SlijpService gebruikte technieken en materialen wordt de kwaliteit van uw mes beter. Uw messen zullen snijden zoals het behoort en gegarandeerd scherper zijn dan u ooit gewend was.

U kunt uw messen, scharen of gereedschap bij ons in de winkel op de Proveniersstraat 46b, 3033 CL Rotterdam (4500 meter vanaf achterzijde CS ) afgeven;
binnen uiterlijk 7 werkdagen kunt u het weer bij ons ophalen. Wij streven er naar voor donderdag bij ons bezorgd; maandag weer afhaalgereed).U kunt het echter ook rechtstreeks naar de Hollandse Slijpservice opsturen: ga dan naar www.hollandseslijpservice.nl en vul daar uw gegevens in: Voor meer informatie kunt u ons bellen 010-4676900 of 06-11390836 of mailen info@2sharp.nl en natuurlijk vindt u ook meer info op de site van de hollandse slijpservice.

De (indicatie)prijzen voor het slijpen van

Zakmessen (ook convex) Vanaf € 1.25 per cm, met een minimum van 10 cm
Koksmessen Vanaf € 0.57 per cm, met een minimum van 10 cm
Tafelmessen met kartel Tot 70 stuks: €3.75 per stuk met een minimum 6 stuks
Schaar Vanaf € 10.50= schaar tot en met 16 cm, gehele lengte
kappersschaar Vanaf €32.50 per st. (excl. microvertanding € 2.20 per blad snede)
overige artikelen  Op aanvraag

 

 

 

To Top