2SHARP... zijn IJZERSTERKSURVIVELAARSKNIFEEXPERTS VAKMANNEN

2SHARP, sinds 2008, een standaard voor alle mes liefhebbers en "survival Benders" 2SHARP heeft de grootste en meest uitgebreide online catalogus met meer dan 4.000 artikelen over zakmessen, messen, zwaarden, kapmessen, slijpen gereedschap in zijn soort in de Benelux en bevat duizenden modellen. Dit is de beste plek om messen online kopen!

Daarnaast bent u altijd welkom in onze winkel in Rotterdam.

De service is een hoge prioriteit van t 2Sharp, Klant is Koning,

  • Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (op slechts 400 meter van het Centraal Station Rotterdam)
  • Slijpen alles moet scherp zijn en kunnen wij u ook adviseren slijpen
  • Liefde voor het vak en advies over wapens en munitie wet
  • Breed scala van mes door grote merken zoals Cold Steel, SOG, Schrade, Fallkniven, Boker, ook kleinere merken zoals Medford messen, Condor Gereedschap en messen, Ontario, Mcusta, Walther en nog veel meer!

Veel items die we uit voorraad leveren (in voorraad), of anders binnen 5-10 werkdagen. & nbsp; WEKELIJKS & nbsp; Er is een zending uit de VS en andere landen binnen. & Nbsp;
Wij bieden een ruime keuze;   niet ons, maar onze klanten het bereik van de te bepalen  ! & nbsp;

Als u op zoek bent naar iets dat je niet kunt vinden op onze site,   Laat het ons weten & nbsp; en we zullen op zoek gaan naar een goede (zak) mes voor u; & Nbsp; info@2sharp.nl .
Zeker de reeds vermelde merken we kunnen meer dan wat is vermeld op de website te leveren. Wij adviseren u over ons uitgebreide aanbod van goede messen en samen met u om ervoor te zorgen u de juiste zak te kopen

To Top