Boker

Böker messen - Een Böker mes koop je bij 2sharp!

Böker is een Duitse fabrikant van messen en bestaat al sinds 1869. Böker biedt een grote verscheidenheid aan modellen. Van messen voor hobbymatig gebruik tot hoogwaardige professionele messen. Binnen het grote aanbod heeft het merk uit Solingen 4 productlijnen opgezet:

Böker Magnum

De populaire Magnum serie biedt een breed scala aan messen uit alle categorieën, van traditionele zakmessen tot jachtmessen en tactische messen. De Böker Magnum serie staat bekend om een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Böker Plus

Plus is de serie met professionele messen. De messen zijn ontwikkeld in samenwerking met experts van het leger, politie en overige veiligheidsdiensten. Böker past de laatste innovaties en designs toe in de Plus serie en houdt daarbij sterk rekening met gebruiksgemak.

Premium Collection

Handgemaakte sport- en verzamelmessen van zeer hoogwaardige kwaliteit uit de Böker fabriek in Solingen - Duitsland

Böker Arbolito

Handgemaakte jacht- en vrijetijds messen uit de Böker Messen-fabriek in Buenos Aires - Mexico

Staat uw mes er niet tussen? Vraag het ons! Ook Böker messen die niet op onze website staan kunnen wij binnen enkele dagen leveren.

 

Böker messen - Een Böker mes koop je bij 2sharp ook op je mobiel!

De Duitse fabrikant Böker  bestaat al sinds 1869 en biedt een grote verscheidenheid aan messen. Van hobbymatig tot professioneel, Böker heeft altijd een passend product.

De populaire Magnum serie biedt een breed scala aan messen uit alle categorieën, van traditionele zakmessen tot jachtmessen en tactische messen. Plus is de serie met professionele messen.

De Handgemaakte sport- en verzamelmessen van zeer hoogwaardige kwaliteit worden uitgebracht als Premium collection. Daarnaast zijn er nog de handgemaakte jacht- en vrijetijdsmessen. Staat uw mes er niet tussen? Vraag het ons! Ook Böker messen die niet op onze website staan kunnen wij binnen enkele dagen leveren.

Filteren
Positie
Produkt
Artikelnummer
Preis
Merk
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 198
12
24
32
64
12
24
32
64
To Top