Messen online kopen

Bent u op zoek naar de mooiste messen voor outdoor avonturen of het gewenste formaat voor in uw broekzak? U kunt bij ons diverse soorten messen kopen, gewoon online. Het mes is een stuk gereedschap dat al duizenden jaren bestaat. Messen zijn ook niet weg te denken uit het dagelijkse leven. Als kampeerliefhebber kunt u bijvoorbeeld niet zonder. Bij 2Sharp bieden we messen van hoogwaardige kwaliteit aan. Onze messen gaan jarenlang mee en zijn vlijmscherp. Wilt u zakmessen of machetes online kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

U kunt onze messen online bestellen of in de fysieke winkel kopen

Besluit u om uw zakmessen of machete online te bestellen? Dan doet u dit eenvoudig in onze webshop. Indien u vóór 15:00 uur een bestelling plaatst, sturen we deze dezelfde dag nog op. De verzending is gratis als u voor meer dan € 75 bestelt en binnen Nederland woont. Woont u in Duitsland of België? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden als u voor meer dan € 100 bestelt.

U kunt ook langskomen in onze winkel om zakmessen of vaste messen te kopen. Uiteraard verkopen wij alleen messen aan mensen van 18 jaar of ouder. Onze winkel is van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 15:00 uur geopend. Moet u van verder komen en wilt u graag een specifiek model afhalen? Dan kunt u in overleg eventueel ook buiten onze openingstijden langskomen.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of messen?

Heeft u vragen over een van onze producten of diensten? Dan beantwoorden wij deze graag. Wilt u de messen online kopen? Dan kunt u bij vragen contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast zijn we ook telefonisch te bereiken op 010-4676900 en kunt u ons een e-mail sturen.

To Top