Gereedschap en multitools kopen

Bent u graag in de buitenlucht en een liefhebber van outdooractiviteiten? Dan is het prettig als u ook over het juiste gereedschap beschikt. Bij 2Sharp kunt u praktisch gereedschap en handige multitools kopen. Zo kunt u bij ons onder meer bijlen en spades aanschaffen. Bent u iemand die graag in de natuur kampeert of zoekt u een praktische multitool voor in huis? Bekijk dan het gereedschap dat we u kunnen aanbieden! In onze webshop vindt u producten van hoogwaardige kwaliteit.

Handige multitools van 2Sharp

Wilt u multitools, spades, machetes of bijlen kopen? Voor al deze soorten gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt het gereedschap online bij ons bestellen, maar we hebben ook een fysieke winkel in Rotterdam. Veel producten uit de webshop kunnen we dezelfde dag nog opsturen, mits u ze vóór 15:00 uur bestelt. Indien het langer duurt voordat we het gereedschap kunnen verzenden, wordt dit aangegeven op de website. Over verzendingen binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten indien u voor meer dan € 75 bestelt. Verzendingen naar België of Duitsland zijn gratis bij een bestelbedrag vanaf € 100.

Bekijkt u ons gereedschap het liefst met eigen ogen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 10:00 en 15:00 uur. Voor veel van het gereedschap in onze winkel geldt dat we deze niet verkopen aan personen onder de 18. Zowel online als in onze fysieke winkel zal er om legitimatie worden gevraagd.

Neem contact op bij vragen

Wilt u gereedschap of multitools kopen, maar heeft u nog vragen over ons aanbod? Stel uw vragen dan gerust tijdens uw bezoek aan onze winkel. U kunt eventueel ook vragen achterlaten middels het contactformulier. Daarnaast zijn we telefonisch te bereiken op 010-4676900 en kunt u ons een e-mail sturen.

To Top